//Botkyrka erbjuder arbetstillfällen med Ancon Assist

Botkyrka erbjuder arbetstillfällen med Ancon Assist

Denna dagen blev det ett intensivt arbete med att installera två Ancon Assist kassor samtidigt idag, men nu bara lite finlir kvar med kortläsare är nu kvar. Ibland är det kortläsare och internetuppkopplingar som behöver finjusteras för att allt ska komma igång. På både Jobbcenter och Helges Restaurang erbjuder man Botkyrkabor med personer en möjlighet att komma ut på arbetsmarknaden i olika jobb, både för att arbetsträna och för att få lite matchning till rätt jobb.

Vilket stöd som man får beror på din ålder samt dina behov och förutsättningar. Stor vikt läggs därför vid att inventera personens kompetenser samtidigt som vi tittar på de utvecklingsområden som är aktuella. Processen  börjar alltid med en kartläggning där man går genom  arbetslivserfarenhet,  utbildning och  färdigheter. Vilka aktiviteter som man kommer att delta i bestämmer man tillsammans med personen utifrån dennes förutsättningar och de stödmöjligheter som finns.

Det är både ett Jobbcenters café och enHelges restaurang som nu ska bemannas med Ancon Assistlassor, det tycker vi är trevligt.

Här kan du läsa mer om det https://www.botkyrka.se/…/for-dig-…/jobbcenter-botkyrka.html
Här kan du läsa mer om Ancon Assist

2018-06-13T14:42:42+00:00 augusti 21st, 2017|ancon assist kassasystem|Kommentarer inaktiverade för Botkyrka erbjuder arbetstillfällen med Ancon Assist