Aktivitetshuset i Gävle ökar tillgängligheten

Idag har jag haft  utbildning på Aktivitetshuset Nygatan 26 i Gävle där de ökart tillgängligheten för kassörerna med en Ancon G2 Assist kassa i cafét. Det är utbildning och installation av Ancon G2 Assist i deras fina café. Det är en träffpunkt för personer med psykisk ohälsa. Idag hade jag äran att få träffar Marie Westin som också är arbetsterapeut och samordnar utformningen av innehållet för deltagare och personal. Ett riktigt bra teamwork blev det idag.
På Aktivitetshuset kan man ta del av den sociala gemenskapen och delta i aktiviteter utifrån dina egna önskemål. Hos oss har alla inflytande i verksamhetens utbud.

All verksamhet är frivillig och innan du kommer hit första gången bokar du ett studiebesök.

De jobbar för att du ska uppleva en ökad hälsa och känna meningsfullhet i din vardag. De tror på personens egen förmåga att utveckla sina styrkor, upptäcka valmöjligheter, stärka sin självständighet och uppnå sina mål.

För att alla ska trivas på aktivitetshuset så finns gemensamma trivselregler.

Aktiviteter med personlig anpassning och handledare

Om du vill kan du genom aktiviteterna nå olika mål, som känns viktiga för just dig. Vissa av aktiviteterna är en del av något som kallas för personlig anpassning. Vi hjälper dig att nå de mål du vill uppnå.

Här hittar du Aktivitetshuset 

Startpunkten i Örnsköldsvik har också en G2 kassa