Varför ska jag välja kassasystemet Ancon G2 Assist?

Målet med Ancon G2 Assist är att effektivisera arbetet i kassan och på samma gång bidra till jobb på lika villkor. Vi vill minska missförstånd, stress och diff i kassan genom att implementera en mer användarvänlig lösning.

Vårt kassasystem är inte bara utvecklat för personer med funktionsnedsättningar, som till exempel synskador, hörselnedsättning eller dyslexi, utan också för verksamheter som vill digitalisera sig och växa!

Systemet är baserat på Ancons program som under mer än 10 års tid utvecklats och används i restauranger och butiker. Utvecklingen av programmet har skett i samverkan med specialister såsom Flexénita, ett samarbete med Arbetsförmedlingen och användare med särskilda behov.

Idag finns Ancon Assist i en rad kommuner, landsting, privata verksamheter, gymnasiesärskolor ute i hela landet.

ANCON G2 ASSIST är helt vanlig kassaapparat med helt nya unika möjligheter. Ancon Assist har en rad utökade möjligheter förutom alla vanliga funktioner som finns i en kassaapparat. De utökade möjligheterna gör att både användare och verksamheter kan växa utifrån behov.

HÄR HITTAR DU ANCON ASSIST I SVERIGE Här skriver jag fortlöpande var i landet jag har Ancon Assist utbildningar och anpassningar

Här kan du kika i kartvyn och hitta var du kan göra besök för att se hur kassan fungerar. Kanske finns det in stad där du bor?

Vilka funktioner är det som är speciellt bra?

Knappanpassning av Varor/produkter kan visas med enbart bild, eller med bild och text eller enbart text. Ljudstöd kan väljas snabbt om det behövs för både kund och kassaperson

Valörer och sedlar kan visas med bild, Kombinera text och ljud och bild, Färgsätta funktionsknappar som stöd,

Ändra bakgrundsfärg på skärmen, Ändra teckensnitt, Välja automatisk utskrift av Z logg vid viss tidpunkt,

Använda tidsrapportering för användare vid terminalen, 24 tim support via telefon och Internet, snabbt och enkelt, Uppdatering via Internet,

Ger användaren möjlighet att snabbt ändra layout ifall man vill testa sin förmåga och själv välja funktionsnivå.

Att ha bilder i kassan gör att man kan arbeta snabbare om det behövs, ljudstödet kan förtydliga både för kassören och för kunden.

Att se valörerna med bild säkerställer att man ger tillbaka rätt mängd pengar.

Här kan du ladda ned broschyr om Ancon G2 Assist

Se videon för Ancon AB och det vinnande projekt i innovationstävligen PTS 2019 ( ej tillgänglig längre)

Se animerad film och Ancon G2 Assist

Finns alla funktioner som behövs för försäljningen?

Ancon G2 Assist innehåller i övrigt samtliga funktioner som behövs för försäljningen. Det finns bland annat lagerhantering, rabattmatriser, fakturering, kundkonton och överföring till bokföring m.m.

Inga arbetsplatser jobbar på exakt samma sätt. Vi förstår det. Ditt kassasystem måste kunna anpassas efter dina specifika önskemål. Med vår innovativa teknik FlexUI kan vi anpassa kassans utseende och funktionalitet utefter din verksamhets specifika behov.

Genom anpassningarna, som vi hjälper dig med vid driftstart, så blir kassan enklare att använda för din personal. Snabbt och enkelt, precis som det ska vara, så du kan fokusera på det som är viktigt, erbjuda dina kunder en fantastisk upplevelse.

Vi jobbar för en universell design där alla ska kunna fylla och designa kassan precis som man önskar. Det kan ex.att använda bilder, färger, stora eller små knappar. Det är ett kassasystem som är enkelt att jobba med för alla

OBS! Viktiga datum att hålla koll på när vi helt övergår till ny versionen Ancon G2 Assist

Viktigt datum att hålla koll på!
Ancon G2 Assist

Vad betyder ökad tillgänglighet för dig?

Kan alla stå i kassan?

Sälj mer med ökad tillgänglighet i kassan

Det är dags att investera i tillgänglighet på riktigt

Så ökar du tillgängligheten på arbetsplatsen-  med kassan

Nya funktioner skapar nya arbetsuppgifter  i Sturegårdens affär

Skriv till oss här

Begär offert susanne.barkvik@flexenita.se, mobil 0705349017