På turné till Karlskrona stad

Det är alltid trevligt att vara ute på turné och resa i landet och speciellt nu under coronatider då man inte reser alls i samma utsträckning som tidigare, turnén går denna gången till Karlskrona stad.  Det känns nästan lite exotiskt att få vara ute på en resa. Jobbresan bär iväg till Karlskrona.
Där var jag för några år sedan och hade utbildnngoch anpassning i två Ancon kassasystem. Den ena var på Porslinans allaktivitetshus och den andra på Thörnströmska gymasiet.
Denna gången är det ännu en ny arbetsplats som väljer vårt kassasystem men dessa får den nya versionen Ancon G2 Assist.
Idag är jag i Karlskrona på Secondhandbutiken Rackartyg och installerar och har utbildning i Ancon G2 Assist kassasystem. Rackartyg är en alldeles nyöppnad secondhandbutik i fräscha, stora lokaler som slår upp dörrarna den 9 november. Här kommer man sortera, tvätta, märka upp och sälja barnkläder, barnvagnar, leksaker mm. Arbetsuppgifter av alla de slag kommer ge flera personer en stimulerande och rolig arbetsplats.
Vi är ju glada för att Karlskrona kommun väljer Ancon G2 Assist kassasystemet då det kommer att göra arbetet smidigt för alla användare. Vi har lagt in prisknappar med färger då det är en struktur man jobbat efter tidigare och där kläder mm är uppmärkta med motsvarande färgpriser.
En väldigt snygg logga har de lagt in som syns på kunddisplayen och som skrivs ut på loggan.
Verksamheten drivs av Karlskrona kommun, daglig verksamhet.
Ha en fortsatt fin höst och var rädd om dig!
Hälsningar
Susanne