Tio Hundra investerar i Ancon Assist i fyra verksamheter

Hej å hååå…..idag har vi haft ”turboutbildning” med 4 anconkassor på en gång. Tio Hundra investerar i Ancon Assist i fyra verksamheter. I Norrtälje kommun finns två Secondhandbutiker och två caféer som startar upp med Ancon Assist. För många är det så att vi har haft kontakt några år tillbaka och planering varit på gång men andra saker kommit emellan, så är fallet i Norrtälje. Ibland tar det tid och rätt verksamhet måste finnas, tillräckligt stor omsättning och besök av kunder för att det ska vara lönsamt. Nu är det äntligen så i Norrtälje!

Utbildning för samtliga kassaägare

I några fall kör jag utbildning för samtliga kassaägare för att det ska vara smidigt för verksamheterna och för att kunna organisera utbildningen. Nackdelen är att jag då inte ser hur det kommer  att se ut när det är klart med placering och översyn av menyer, ergonomi mm. Det är också något som alla får på köpet när jag har utbildning för att se helheten när det gäller tillgänglighet. Har så många tips och ideér från så många verksamheter att det bara är att ösa ur mitt kartotek. Ibland lägger vi in bilder som jag har i min databank elelr så foar vi nya och redigerar på plats. Det finns många sätt att läga allt på plats.

Härligt gäng som jobbar kreativt

Härligt gäng som jobbade kreativt och strukturerat. dDet är roligt för alla handledare är ju proffs på hur deras vardag ser ut på arbetsplatsen och vad som behöver anpassas. Jag kompletterar deras tankar och ideér med hur det kan se ut om man gör på det ena eller det andra sättet. När vi är klarar med alla delarna är nästa steg är att placera ut dem på respektive arbetsplats.. Personligen är det trevligt att se varje verksamhet för sig men detta blev mer praktiskt för verksamheterna.

Här kan du läsa mer om verksamheterna i Norrtälje

Vill du göra studiebesök i någon verksamhet, kolla in här den som finns närmast dig

Vill du veta mer får du gärna höra av dig till mig!

/susanne