Tranås kommun startar nytt bageri med Ancon Assist

Idag installerar och utbildar av  jag verksamheten i ett nyöppnat bageri i Tranås kommun och självklart väljer de en Ancon Assist kassa. Morgonen börjar alltid med att vi monterar ihop alla delarna till kassan och sedan laddar vi ned databasen via supporten i Lysekil. Sedan är det dags att börja lägga in alla varor med artikelnamn och priser samt bilder om man önskar den modellen. Vi är samlade en hel skara med handledare som vill lära sig använda kassan.

Bageriet är en helt ny verksamhet där man bakar till andra verksamheter i kommunen. Idag var vi inte på plats i Bageriet utan höll till i annan lokal. Jag fick också mecka med kunddisplayen lite för omväxlings skull.

Växhuset är en daglig verksamhet i Tranås.

I ett samarbete mellan LSS och Socialpsykiatrin erbjuder vi våra deltagare varierande sysselsättning och aktiviteter i såväl habiliterande som rehabiliterande syfte. Om man gör det som man tycker är kul och är bra på så kan man utvecklas även i andra områden. Det nya för Tranås kommun blev att starta ett bageri med Ancon Assist kassa

Här kan du läsa mer om verksamheterna i Tranås kommun

Ancon Assist finns i många städer i så kika gärna runt här under nyheter så hittar du flera spännande ställen