Nu finns ännu en Ancon Assistkassa i Uddevalla

Nu finns det 4 Ancon Assist kassor i Uddevalla kommun. Man har valt att utveckla och anpassa verksamheterna med Ancon Assist för att skapa möjligheter för brukare( kassörer) att jobba helt självständigt.

Idag har jag varit i Uddevalla på Café Rosen som ligger i ett äldreboende och där man erbjuder besökare luncher, hygienartiklar, tidningar mm. Tidigare hade de en gammal knappkassa som har fungerat men som har skapat svårigheter med räkenskaperna för användarna då man måste kunna endel huvudräkning.

Nu med Ancon Assist så hjälper kassan till att räkna ut allt så kassören kan ha fokus på att prata med kunden utan att känna sig stressad för pengadelen som ju är viktig att det blir rätt.

Idag var det så bra att hela arbetslaget var med och vi hjälptes åt att lägga in alla artiklar med priser och också se vöer hur bokföringsdelarna går till mm.

Kortläsare ets är nu på lats och den är den enklaste modellen att kombinera med Ancon Assist men flera andra modeller fungerar också väldigt bra. Fördelen med integrerad kortläsare är att summan automatiskt kommer över i kortläsaren när man slagit in varan och sedan gör knnden jobbet genom att slå in sin kod och sedan kommer kvittot ut. Allt klart för nästa kund att handla!

Nu önskar jag hela gänget lycka till med nya kassan och ser med spänning fram emot att höra hur det går.

 

Här kan du läsa mer om Ancon Assist

//Susanne