Så kan du hitta din verksamhet i bloggen

Jag Googlade lite och hittade länkar till mina gamla nyhetsbrev i bloggen.  Jag skrev dem för att du skulle hitta din verksamhet i bloggen och för att samtidigt göra lite raklam för alla trevliga arbetsplatser jag varit på.

Jag startade med att skriva nyhetsbrev på mail så tidigt som 2001. Men till slut blev det ogörligt att skicka alla listor i olika omgångar, så jag valde att skriva dem som en blogg och istället skicka ut en länk till alla adresser,  gick sedan över till en bloggmodellen blogspot 2009. Så fortsatte jag ända till 2016. Då hittade jag och valde till slut modellen i i GetaNewsletter.

Väldigt roligt att läsa om bla de platser som har haft visuella kassor sedna lång tid tillbaka. Endel är fortfarande igång och har gått över till den senaste verionen av Ancon G2 Assist men det finns många som fortfarannde har gamla Assist kassan kvar och den dessförinnan som hette Visuella kassan.

Kika in och hitta tillgängliga arbetsplatser

Kika här och se vilka verksamheter i landet som jobbar eller jobbade med tillgängliga arbetsplatser för personer med funktionsnedsättningar.Vill du veta mer om Ancon G2 Assist hör du bara av dig till mig. Hitta blogginläggen här 

Här har jag varit på min senaste anpassning och utbildning