Ancon Assist till Ancon G2

Nu är det prefekt att kunna göra besök på Ancon Office i Stockholm. För ett tag sedan gjorde jag besök där med en kund och fick demonstrerat Ancon G2. En massa nya möjligheter och finesser finns att tillgå. Ska bli spännande att se vad det kan bli. Förra året i december fick Ancon AB och med mig som underentrepenör projektbidrag  med stöd från PTS Post och telestyrelsen för att utveckla Ancon Assist och integrera modulen i Ancon G2. Det är ett arbete som är påbörjat och som nu kommer att testas på en av våra nya kunder inom Handel och inom restaurangbranschen och i utbildning. Det ska bli spännande att följa det den utvecklingen.

Ladda ned guider

Vi har jobba en hel del med marknadsföringen av Ancon Assist och dessa guider kan du ladda ned här. Du får en massa tips för vad du behöver tänka på innan du investerar i en Ancon Assist men framförallt Varför du ska göra det? Vilka resultat är det du vill ha? För vem ska det bli bättre? Här laddar du ned guider där du får en massa tips

Användarvänlighet i första hand

Kassan uppdateras kontinuerligt efter de behov som finns på marknaden. Medan många andra system fortfarande kräver att man matar in summan manuellt, kan Ancon Assist till exempel erbjuda en funktion som scannar in varorna. Det underlättar för personalen, som då bara behöver fokusera på att scanna streckkoderna för att priset ska registreras. Att kassasystemet är enkelt att lära sig är något vi ofta får positiv respons kring. Både bland medarbetare som slipper veckolånga utbildningar och från chefer som känner trygghet i att själva kunna hoppa in i kassan om det behövs. Flexénita utbildar personal på plats och anpassar implementeringen av kassan efter varje enskild verksamhet.

Ancon Assist ingår som modul i kassasystemet Ancon Guest och du kan själv anpassa kassan med de funktioner som passar din verksamhet. Kassasystemet går även att integrera med kortläsare, expresskassor, swish och andra produkter.

Vill du göra besök ute i Sverige på arbetsplatser som har Ancon Assist?

Här kan du besöka flera platser ute i landet som har Ancon Assist. Kassan började säljas 2011 och innan dess arbetade jag med Visuella kassan så sedan 2008 har jag utbildat och anpassat väldigt många arbestplatser. Åtskilligt med personer med funktionsnedsättningar har fått möjlighet att jobba helt självständigt vid kassaterminalen.

Här kan du hitta några av dem 

 

Må väl och tro på människors möjligheter!

/susanne barkvik