Win Win- ett vinnande koncept

Nu öppnar en helt ny Seconhandbutik centralt i Heby. Det är Heby kommun som startar en butik där man kommer kunna köpa secondhandkläder. Eftersom de ska ha försäljning valde de att införskaffa en Ancon Assistkassa för att öka tillgängligheten på arbetsplatsen för alla kassörer, många helt oerfarna bakom en kassa.

Under dagen fixade vi med att lägga in artiklar och gå igenom alla olika funktioner som man behöver. Många gånger är det det som är det stora arbetet att fundera över Hur man vill ha det. Hur ska knapparna designas, med färger, med siffror, med bilder eller vad.

Allt detta verkar fram under dagen och vi landar i att ha sifferknappar på skärmen eftersom kläderna är uppmärkta på samma sätt. Det krävs då att man kan jämföra siffrorna så de stämmer överens.

På fredag är det premiäröppning i samband med Hebykarnevalen som går av stapeln. Det ska bli spännande att följa utvecklingen med butiken och alla användare.

Passade samtidigt på att avsluta dagen på Café Blå där jag var för 4 år sedan och installerade en kassa. Det är lika roligt att se och höra hur det går för verksamheterna och roligt att träffa kassörerna som passar på att fråga mig lite saker. En härligt dag i Heby med andra ord.

Här är länken till en kortvideo från butiken

 

Läs mer om Ancon Assist här